Medlemsförmån

Papperskortet

Papperskortet är ett medlemskort för Pappers medlemmar
laddat med förmåner och rabatter, i samarbete med LO Mervärde.

Papperskortet

Du har även möjligheten att uppgradera ditt medlemskort till ett MasterCard med betalfunktion
Läs mer här

Laddat med förmåner och rabatter

Papperskortet är ett medlemskort för Pappers medlemmar

Pappers viktigaste uppgift är att tillvarata medlemmarnas intressen både på arbetsmarknaden och i samhället, samt att se till att de får ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. Medlemskapet innehåller till exempel försäkringar, förmåner samt råd och stöd i alla frågor som rör din anställning.

Men detta är inte allt, för att ge medlemskapet fler fördelar så får alla medlemmar i Pappers vårt medlemskort, Papperskortet. Utöver att fungera som medlemsbevis är Papperskortet laddat med rabatter och erbjudanden på allt från resor, friskvård och hemelektronik till teater och frisörbesök. Vi har både nationella och lokala samarbeten.

Du har även möjligheten att uppgradera ditt medlemskort till ett MasterCard med betalfunktion, läs mer om detta under Papperskortet MasterCard och alla andra erbjudanden finner du i menyn.

Det lönar sig att vara medlem!

Hur får jag Papperskortet?

Papperskortet skickas hem till dig som medlem. De som vill har sedan möjlighet att ansöka om att uppgradera medlemskortet till ett betal- och kreditkort.

Hur får jag tillgång till förmånerna och rabatterna med Papperskortet?

Papperskortet fungerar som medlemskort till fackförbundet och ger rabatt hos Pappers partners. Det är ett så kallat showcard, vilket betyder att du ska komma ihåg att visa kortet eller ange att du har Papperskortet, som ingår i LO Mervärde, via telefonen eller datorn för att få en viss rabatt. LO Mervärdes logotype finns på baksidan av ditt kort.

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

Pappers bestämmer (via samarbetet med LO Mervärde) vilka företag vi väljer att samarbeta med. Förmåner och erbjudanden knutna till Papperskortet ska vara prisvärda men inte till vilket pris som helst. Pappers gör inga avsteg från sina etiska regler och upphandlingspolicy som bland annat kräver att det ska finnas kollektivavtal.

Har du förslag på lokala företag du tycker Pappers ska samarbeta med så skicka tips till: mervarde@lo.se

Vem ger ut Papperskortet?

Pappersindustriarbetareförbundet ger ut medlemskortet Papperskortet.

Vad gör jag om jag har tappat mitt medlemskort?

Om du har förlorat ditt medlemskort så ringer du till Pappers, . Då får du hjälp att snabbt och enkelt få ett nytt kort hemskickat i brevlådan. Du kan också maila namn, adress och personnummer till info@pappers.se så får du hjälp.

Vart kan jag vända mig med frågor om Papperskortet?

Kontakta Pappers eller maila info@pappers.se.


Detta är exempel på populära erbjudanden